Dibawakan oleh: ISMAIL IBRAHIM

Tonewow Plus

Bisnes Sim Tonewow Plus

tonewowplus.lotniaga.com ✅ Harga RM25 sekeping.
✅ Prepaid Bernombor.
✅ Percuma 1Gb data dan 110 minit call.
✅ Guna line dan topup Digi
tonewowplus.lotniaga.com

KELEBIHAN.

Hanya RM50 dapat 89Gb dan UNLIMITED CALL.

tonewowplus.lotniaga.com
Tebus POINTS dengan BARANGAN.

tonewowplus.lotniaga.com
tonewowplus.lotniaga.com
Dapat Khairat Kematian sehingga RM2,000
✅ Faedah Khairat Kematian sehingga RM2,000 untuk dituntut oleh waris ahli TONE yang telah meninggal dunia.

tonewowplus.lotniaga.com

Boleh buat $$$$$$ sampingan.
tonewowplus.lotniaga.com ✅ Promosi simkad ini pada orang lain.
Komisyen min 9% setiap kali mereka topup.
✅ Website utk promosi.
tonewowplus.lotniaga.com
✅ Group support.
tonewowplus.lotniaga.com


Salam sejahtera dan terima kasih kerana singgah di website saya ini.

Nama saya ISMAIL IBRAHIM. Saya merupakan seorang usahawan internet yg menjalankan bisnes secara online.

Hari ini saya ingin perkenalkan kpd anda satu peluang bisnes sampingan sebagai pengedar simkad Tonewow Plus dgn modal permulaan yang amat kecil.

Sebelum itu biar saya perkenalkan produk ini kepada anda terlebih dahulu.

Produk:
✅ Simkad Tonewow Plus. (Prepaid)
✅ Harga RM25 sekeping.
✅ Percuma 1Gb data dan 110 minit masa memanggil.
✅ Menggunakan line Digi.
✅ Menggunakan Top-up Digi.
✅ Boleh topup dimana2 kedai jual topup atau online banking spt maybank2u, cimbclick dll.
✅ Nombor baru.
✅ Boleh kekal nombor lama.

Kelebihan simkad Tonewow Plus.
✅ Hanya dengan RM50 anda boleh langgan pakej 89 Gb data internet dan UNLIMITED CALL KESEMUA RANGKAIAN.- TERBAIK dipasaran ketika ini.

✅ Hanya dengan RM120 anda boleh langgan pakej 156 Gb data internet dan UNLIMITED CALL KESEMUA RANGKAIAN.

✅ Sekiranya anda menjadi pengedar simkad ini, pakej2 diatas boleh dilanggan hanya menggunakan komisyen anda sahaja. Anda tidak perlu lagi mengeluarkan duit poket sendiri utk topup setiap bulan. Dah macam free seumur hidup.

✅ Satu lagi dgn guna simkad ini, anda juga akan diberikan khairat kematian, sebanyak maksima RM2,000 (Perlu ikuti terma dan syarat).

Kelebihan sbg pengedar simkad Tonewow Plus.
✅ Sangat mudah, bila anda jadi pengguna Tonewow Plus, anda secara automatik boleh menjadi pengedar simkad ini.

✅ Untuk pengetahuan anda, untuk jadi pengedar simkad telco2 lain, ada bermacam2 syarat. Diantaranya, anda perlu membeli simkad pada kuantiti yang banyak, maknanya anda perlu ada modal yg besar. Macam francise juga. Kadang2 salah satu syaratnya, anda perlu ada kedai terlebih dahulu, ada lesen perniagaan telekomunikasi dahulu. Kalau tak memenuhi syarat, anda tidak diterima menjadi pengedar simkad mereka.

✅ Tapi di Tonewow Plus, syaratnya hanyalah anda perlu menggunakan simkad ini sahaja dan anda sudah boleh menjana pendapatan dari bisnes Tonewow Plus ini. Sangat mudah.

✅ Satu lagi kelebihan menjalankan bisnes Tonewow Plus ini, produknya mempunyai repeat sales yg amat tinggi. Jual sekali, untung berkali-kali. Anda mendapat komisyen bila pelanggan anda topup, dan biasanya pelanggan anda akan topup setiap bulan simkad mereka. Maka setiap kali pelanggan anda topup, anda akan dapat komisyen. Dah jadi macam pencen pulak. Bagi saya ia betul2 pasif income. Mana anda nak dapat bisnes macam ni.

✅ Lagi ramai pelanggan anda, lagi banyak mereka topup, maka lagi tinggi pencen anda.

✅ Ia tidak seperti perniagaan menjual produk yg lain. Jual sekali, untung sekali. Selepas itu anda kena tunggu mereka datang semula, beli semula, baru anda dapat untung. Saya rasa bisnes macam ni bagus, tapi dia penat la sikit. Kena menjual berterusan sampai bila2.

✅ Satu lagi kelebihan bisnes Tonewow Plus ini, apabila anda sudah mula mendapat komisyen, jika apa2 terjadi pada anda, contohnya meninggal dunia, komisyen anda setiap bulan itu, akan dipindahkan kepada pewaris anda. Sapa2 saje yg anda letakkan sebagai pewaris, seperti isteri, suami, anak2, ibubapa, adik beradik, tunang, pakwe/ makwe, kawan2, saudara mara, sapa2 saje.

Dalam bisnes Tonewow Plus ini, anda akan dibantu dengan berbagai cara untuk mencapai komisyen. Komisyen yang kita targetkan adalah:

Bulan pertama : RM80
Bulan kedua : RM1,300
Bulan ketiga : RM5,000
✅ Bulan keempat dan seterusnya, dah tak tahu berapa nak ditargetkan.

Antara perkara yg akan saya bantu anda utk mencapai target komisyen adalah:
✅ Anda akan dimasukkan kedalam group support saya sendiri.
✅ Anda akan diberikan website promosi atas nama anda sendiri.
✅ Anda akan diberikan bonus insentif jika anda menyiapkan tugasan pertama anda.
✅ Anda akan dipantau menggunakan checklist tugasan.

Jadi dengan keuntungan yg terlalu banyak seperti ini, dengan modal yg sangat kecil utk memulakan bisnes ini, JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI.

Beli sekarang simkad Tonewow Plus ini dan mulakan bisnes Tonewow Plus hari ini juga.

Hubungi saya dengan KLIK DISINI.
Tel: 60105383035


Daripada:
ISMAIL IBRAHIM


Maklumat Tambahan:
✅ Sekiranya dulu anda pernah atau sedang menggunakan simkad ToneExcel atau TonewowExcel, anda masih boleh menjalankan bisnes ini juga.
Simkad Tonewow Plus ini berharga RM25 sekeping.

✅ Didalamnya sudah tersedia 1Gb data, 110 minit masa memanggil, 10 sms.
✅ Ketika ini kita ada promosi tambahan 2Gb data lagi. Menjadi total 3Gb.
✅ Simkad ini menggunakan topup daripada Digi.

Ada beberapa cara untuk membeli simkad Tonewow Plus ini. Anda boleh pilih mana2 cara yg anda selesa.

Beli daripada saya.
Hubungi saya di wasap ini dahulu.
KLIK DISINI.


Beli melalui agen Tonewow Plus terdekat.
Kami memerlukan mereka yang mahu menjadi agen dari seluruh Malaysia dan akan tersenarai di sini untuk kemudahan bakal pengguna baru.

MURAD BIN AB. SAMAT Tel: 017-332 4174 - TAMAN IMPIAN INDAH, SUNGAI BULOH

Beli melalui POS (Kurier)

Kalau beli sekeping:
Harganya RM25 + RM10 kos penghantaran.
Bank in RM35 ke dalam akaun dibawah ini.

Kalau beli 5 keping terus:
Harganya RM25 X 5 + RM10 kos penghantaran.
Bank in RM135 ke dalam akaun dibawah ini.

tonewowplus.lotniaga.com CIMB 7000285466 (ISMAIL IBRAHIM)

tonewowplus.lotniaga.com MayBank 162106814134 (ISMAIL IBRAHIM)

tonewowplus.lotniaga.com BSN 1010029000558906 (ISMAIL IBRAHIM)

Hantar maklumat dibawah ini ke no. WASAP 60105383035

✅ Nama penuh
✅ Alamat penuh penghantaran.
✅ No. Tel penerima.
✅ Gambar resit bank-in.

➲ Simkad ini akan dihantar kepada anda menggunakan pos ekpress J&T.

Setelah anda terima simkad yang dibeli, anda PERLU AKTIKAN SIMKAD ini terlebih dahulu sebelum ianya dapat digunakan.

CARA UTK AKTIFKAN SIMKAD.
a. Anda SAVE kan nombor 012-308-4498 Data Entry Center - DEC didalam telefon anda.

b. Hantarkan maklumat ANDA ke DEC melalui whatsapp:

Contoh mendaftarkan melalui DEC:

gtel.com.my

✅ Gambar belakang simkad.
✅ Gambar IC/passport.
✅ Bank dan no. akaun. (Utk syarikat masukkan komisyen).
✅ No.IDP PENAJA ANDA TWP-393119.

Anda pastikan no. idp saya adalah betul, TWP-393119. Jika tersalah, maknanya anda akan didaftarkan dibawah orang lain, bukan dibawah saya. Jangan silap idp, kerana kalau tersilap, kesalahan ini tidak dapat dibetulkan semula.

c. Pengaktifan simkad akan mengambil masa diantara 15 minit ke 1 jam.

d. Waktu pendaftaran DEC. Setiap hari, termasuk Sabtu, Ahad dan Public Holiday. Dari jam 8 pagi - 12 tengah malam.

e. JANGAN sesekali mewakili pendaftaran pelanggan tanpa persetujuan mereka. Sekiranya pihak berkuasa (Pihak Polis atau SKMM) ingin membuat pemeriksaan atau pengesahan tentang keaslian IC/Passport pelanggan, kami akan menyerahkan proses tersebut kembali kepada anda.


Setelah simkad Tonewow Plus anda berjaya diaktifkan, untuk memastikan kita mencapai target diatas:

✅ Topup SEGERA nombor baru tersebut sebanyak minima RM30 atau mengikut pangkat.
✅ Jika anda sudah pun menjadi Service Center, minima topup adalah RM80.
✅ Jika anda sudah pun menjadi Branch, minima topup adalah RM100
✅ Topup menggunakan topup Digi.
✅ Anda boleh topup dengan apa cara sekali pun, samada melalui topup di kedai, online, maybank2u, wowlet dll.

PERHATIAN: Jika anda gagal topup minima RM30 atau minima mengikut pangkat dalam tempoh 24 jam selepas simkad didaftarkan, seluruh perancangan kita tidak akan menjadi. Sebab sistem ini juga akan diikuti oleh rangkaian anda. Bayangkan kalau mereka juga tidak topup. Maka anda tidak akan dapat komisyen. Anda boleh lupakan target anda dalam bisnes ini.

Selepas anda topup RM30, untuk mengelakkan kredit anda ditelan oleh PayPerUse, BUAT SEGERA untuk langgan Pakej Pekerja.

tonewowplus.lotniaga.com
Kandungan Pakej:
⏩ 5 Gb data internet.
⏩ 500 minit masa berbual sesama Digi.
⏩ 50 minit masa berbual kerangkaian lain.
⏩ 10 sms sesama Digi.
⏩ Tamat tempoh 32 hari.
⏩ Kredit anda perlu lebih daripada RM30.

Terdapat 2 cara untuk melanggan pakej ini:
Cara Pertama:
Langgan menggunakan MyWoW Apps.

Sekiranya anda tidak berjaya utk login ke dalam MyWoW Apps dengan menggunakan password 1234, cuba gunakan password 123456.

Jika masih tidak berjaya juga, anda kena gunakan langkah2 dibawah ini:

1. Klik website ini http://www.tonegroup.net/tpmms/login
2. Masukkan No. IC dan password 1234
3. Masukkan password baru sebanyak 2 kali.
4. Bila dah berjaya login, baru pergi semula ke MyWOW App, Klik di Tonewow Plus, masukkan IC dan passord baru tadi.

Cara Kedua:
⏩ Masukkan simkad Tonewow Plus kedalam telefon.
⏩ Dail *128#
⏩ Pilih no. 1 TONE WOW Plan
⏩ Pilih no. 1 Internet, Voice and SMS Plan
⏩ Pilih no. 2 TWS30
⏩ Pilih no. 1 Subscribe.

PERHATIAN: Langkah ini dilakukan untuk mengelakkan daripada kredit yg anda topup sebelum ini, dimakan oleh PayPerUse. Jika anda melayari internet tanpa melanggan pakej2 yg ada, penggunaannya akan di charge terus kepada kredit anda. Ini sangat membazir dan mahal.

⏩ Selepas anda selesai langgan Pakej Pekerja, TERUS BUAT SETTING AUTO TOPUP. Minggu1-RM50 dan Minggu4-RM50. Ikut langkah2 yang saya berikan dibawah ini.

⏩ Apabila komisyen bulanan anda melebihi RM100, secara automatik telefon anda akan ditopupkan menggunakan duit komisyen tersebut. Jadi bila komisyen anda meningkat, duit dapat, topup pun dapat. Sekurang2nya anda sudah jimat duit telefon, tak perlu nak fikir2 topup atau bayar bil telefon lagi.

Cara nak buat setting autotopup.

a. KLIK DISINI UTK MASUK MEMBER-AREA.

b. Masukkan no.IC/Passport (tanpa sengkang) dan password anda. (Password ini sama dengan password myapp anda).
gtel.com.my

c. Ikut turutan dibawah ini, dan buatkan setting Minggu-1 RM50 dan Minggu-4 RM50.

gtel.com.my

a. Sertai Group TELEGRAM Tonewow Plus-ALL
✅ Satu group Telegram yg dikhususkan untuk membantu pengguna Tonewow Plus sahaja.
✅ Kalau anda bukan pengguna Tonewow Plus, anda tidak dibenarkan menyertai group telegram ini.
✅ Pastikan anda sudah install telegram terlebih dahulu di play store.

✅ Selepas itu, anda boleh klik disini utk Sertai Group TELEGRAM LotNiagaToneWowPlus
KLIK DISINI UTK TERUS MASUK GRP TELEGRAM

b. BUAT SATU GROUP WASAP SENDIRI.
✅ Berikan nama group tersebut Tonewow Plus-NamaAnda

Contoh:
tonewowplus.lotniaga.com
✅ Masukkan upline anda sahaja ke dalam group tersebut diperingkat permulaan.

✅ Bila ada orang baru yang daftar dibawah anda, barulah anda tambahkan mereka kedalam group tersebut.

✅ Kalau ada rakan2 yg dah buat group tersebut diperingkat awal dan nak ubah nama group kepada Tonewow Plus-NamaAnda.

Rakan2 hanya perlu ubah di Group Info sahaja.

tonewowplus.lotniaga.com
TUGASAN PERTAMA;
✅ CUBA DAFTAR SEKURANG2NYA 4 ORANG PERTAMA DALAM SEMINGGU merupakan tugasan pertama anda.

✅ Pastikan anda daftarkan mereka menggunakan DEC sahaja.

✅ Siapakah 4 orang tersebut. Mereka adalah rakan2 rapat anda yang bersetuju untuk bersama2 anda menjalankan bisnes ini. Saya panggil sebagai Best4 anda.

✅ JANGAN SESEKALI masukkan USER kedalam Best4 anda.

USER adalah orang2 yang tidak mahu atau tidak berpotensi utk buat bisnes ini, seperti atok, nenek, emak, bapak, isteri atau anak2 kita.

✅ USER anda boleh daftarkan kemudian, iaitu selepas anda selesaikan best4 anda. Masukkan sebagai orang ke-5 dan seterusnya.

✅ Jika anda masukkan juga USER kedalam Best4 anda, rangkaian anda juga akan masukkan USER dalam Best4 mereka. Anda akan menerima USER daripada formula 2 push keatas, maka rangkaian anda tidak akan bergerak.

✅ Sekiranya anda tidak berjaya mendaftarkan sekurang2nya 4 dalam seminggu, tak mengapa, jangan putus asa, teruskan sahaja promosi anda. Daftarkan seberapa yang anda mampu. Asalkan jangan berhenti sahaja. Jika anda berhenti maka tiadalah peluang untuk anda mendapat keuntungan dalam bisnes ini.

Cara pendaftaran menggunakan DEC:
a. Suruh prospek anda SAVE no. DEC 012-308-4498 terlebih dahulu.
b. Suruh dia hantarkan 4 maklumat ini ke DEC melalui WASAP.
1. Gambar belakang simkad.
2. Gambar IC/passport.
3. Bank dan no. akaun. (Utk syarikat masukkan komisyen).
4. No.IDP TWP Anda.

Contoh wasap:
gtel.com.my

1. CLAIM INSENTIF.

✅ Pertama sekali print keluar borang ini.
BORANG FOLLOWUP. KLIK DISINI.
(Version terkini adalah ver.13)

✅ Jika anda berjaya mengisi SEPENUHNYA borang ini dalam tempoh 8 hari dari tarikh tempoh anda menyertai program ini, sila hantarkan gambar borang tersebut kepada UPLINE anda. Mungkin ada insentif yang akan mereka berikan.

2. BERILAH INSENTIF pd DS anda.

DS-Direct Sponsor adalah orang yg anda taja dan berdaftar menggunakan menggunakan IDP anda. Tidak kira dimana kedudukannya sekali pun. Walau pun mereka telah di push naik kepada upline anda, mereka tetap Direct Sponsor anda.

✅ Jika anda sudah menjalankan bisnes ini, sudah ada DS, tiba-tiba DS anda ini menghantar borang follow-up ini kepada anda kerana mereka berjaya mendapatkan 4 dalam seminggu, berilah mereka insentif. Ini seperti memberikan baja pada pokok yang baru ditanam.

✅ Seperti yang anda tahu, pokok2 yg baru ditanam memerlukan penjagaan yang rapi diperingkat awal. Kena rajin siram air, kena rajin bubuh baja. Kena rajin kawal haiwan perosak. Bila pokok dah besar, dah setinggi 5 meter contohnya, penjagaan pun semakin berkurangan. Tak perlu lah lagi nak siram2 setiap hari.

✅ Peringkat awal ini, jika mereka hantar borang followup ini kpd anda, saya cadangkan anda berilah mereka insentif seperti duit RM50 atau pun topup percuma RM50.

✅ Bila komisyen anda sudah mula naik, contohnya komisyen bulanan anda sudah mencecah RM2,000, naikkanlah insentif kepada RM100 contohnya.

✅ Saya tidak tetapkan berapa yang anda ingin berikan, tetapi berikanlah insentif kepada downline anda yg berjaya menyiapkan borang tersebut dalam tempoh seminggu.

✅ Saya yakin lagi banyak anda meletakkan baja pada tempat yg betul dengan cara yg betul, pokok anda akan tumbuh dan membesar dengan baiknya, lebih baik daripada orang yang kurang menjaga tumbesaran awal pokok tanaman mereka.

✅ Tetapi jika anda keberatan utk memberikan insentif kepada DS anda, itu adalah hak anda, saya tidak boleh paksa. Sebab ini bisnes masing2. Saya buatkan website panduan ini pun secara percuma. Nak ikut boleh, tak nak ikut pun boleh.

✅ Tapi anda jangan terkejut, jika ada rakan2 anda yang komisyen mereka sangat cepat naik dalam bisnes Tonewow Plus ini, bisnes yg sama seperti yg anda buat ini.

✅ Lepas tu anda hairan, kenapalah komisyen dia laju sangat naik, yg aku punya slow giler. Padahal dia pun buat bisnes Tonewow Plus jugak, aku pun buat Tonewow Plus jugak. Mungkin downline dia hebat2 kot.

✅ Rakan2 !!, ini bukan bisnes xox ke, redone ke, hello telco ke, toneexcel ke, tonewow-excel ke. Mereka ini ada kekuatan tersendiri masing2. Tapi ini bisnes Tonewow Plus, leader hebat macamana sekali pun, mereka hanya berikan 2 orang sahaja kepada anda. Selebihnya sudah menjadi bisnes sendirian berhad.

✅ Leader hebat macamana sekali pun, tidak memberi KOMISYEN yg besar pd upline dia dalam Tonewow Plus ini.

✅ Dalam bisnes Tonewow Plus, jika anda sibuk menjaga rangkaian orang lain, bukan direct sponsor anda, walaupun anda beri ceramah yang dihadiri oleh ribuan orang sekali pun, komsiyen anda tidak akan naik.

✅ Tetapi pandangan saya, orang yg sibuk MENJAGA DAN MENAMBAH direct sponsor mereka, mereka inilah yang bakal mewarisi komisyen puluhan atau ratusan ribu ringgit setiap bulan dimasa akan datang.

Ini adalah nasihat saya kepada anda utk maju dalam bisnes ini.
Daripada ISMAIL IBRAHIM.
✅ Sesetengah daripada kita, memang ada yang ramai kawan2. Mereka ini bukan hanya ada Best4, tapi mereka ada Best400

✅ Setelah anda daftarkan Best4 anda, teruskan mendaftar orang baru dibawah ID anda yg ke-5,6,7,8,9,10,11....

✅ Yang ke-5,6,7... anda boleh masukkan Player atau pun USER di DS anda.

✅ Pastikan setiap DS anda masukkan mereka kedalam group wasap Tonewow Plus anda.

✅ Selepas anda aktifkan simkad terus topup RM30 atau topup minima mengikut pangkat.

✅ Latih diri anda untuk topup minima setiap kali masuk bulan baru.

✅ Kalau nak topup lebih daripada minima topup lagi bagus.

✅ Sebab syarat untuk menerima komisyen adalah topup minima pada bulan tersebut.

✅ Memang kita sudah standby dengan auto-topup, cuma kalau apa2 hal berlaku, contohnya sistem auto-topup tidak berjalan, sekurang2nya kita ada back-up supaya komisyen kita tidak terganggu.

✅ Kalau komisyen kita dah mencecah ribu2, tiba2 auto-topup ada masalah, kita pula lupa nak topup minima, kan jadi susah. Memang kita boleh complain kat HQ, tapi ia akan mengambil masa untuk disiasat. Komisyen kita pula pada bulan tersebut akan tertangguh semasa siasatan diambil. Takut2 bila check kat HQ pulak, confirm salah kita. Kita sendiri terlupa nak setting auto-topup. Kan naya. Baik2 bulan tu sepatutnya dapat empat lima ribu ringgit, hanya terlupa nak topup RM100 la katakan, habis hilang yg empat lima ribu ringgit tu. Baik tak perlu ambil resiko.

✅ Satu lagi, kalau komisyen kita sudah banyak, apalah salahnya kita support kompani kita sendiri dengan topup lebih pada hp kita. Ada juga kompani kita semakin kukuh. Maka komisyen bulanan kita juga semakin terjamin.

Sekiranya anda mendapat info2 penting daripada upline anda didalam wasap, cepat2 forward kepada group wasap Tonewow Plus anda. Dengan cara ini barulah sistem duplikasi akan berlaku.
✅ Untuk membantu anda membuat promosi dan juga untuk mengajar rangkaian anda, disini saya buatkan web-replika untuk anda.

✅ Cara utk memohon web-replika ini.
KLIK DISINI-MOHON WEB-REPLIKA

✅ Jika anda ingin mengubah maklumat yang telah anda masukkan.

KLIK DISINI-MOHON UPDATE WEB-REPLIKA

PERHATIAN: Website replika ini hanya untuk pengguna Tonewow Plus kumpulan saya sahaja.
✅ Untuk menjadi penjual Tonewow Plus, anda perlu beli simkad TWP (Push-Bernombor) terus daripada HQ. Minima 100 keping.

✅ Hantarkan resit pembelian terus kepada admin Tonewow Plus (Ismail Ibrahim 60105383035)

✅ Nanti nama, kawasan, no. tel anda akan dimasukkan kedalam website ini.

✅ Kami lakukan ini supaya, anda mudah dan cepat untuk mendapatkan bekalan simkad.

✅ Manakala untuk agen penjual Tonewow Plus pula, mereka boleh dapat untung runcit dan juga bonus overiding - allocation.

tonewowplus.lotniaga.com

✅ Saya akan update kemudian, cara2 utk membeli simkad terus daripada HQ.

Bukan, ini bukan sistem 4by4 atau 4x4.

Target kita adalah untuk mendaftarkan sekurang2nya (minima) 4 orang rakan2 yg berminat menjalankan bisnes ini DALAM MASA 8 HARI (Seminggu).

Kalau anda boleh dapat lebih daripada itu dalam seminggu, lagi bagus, tidak semestinya 4 sahaja.

Kalau anda tidak dapat 4 orang dalam masa 8 hari, tidak menjadi masalah juga, cumanya target anda untuk mendapatkan RM5,000 dalam masa 3 bulan tidak akan tercapai. Sudah tentu ia akan terjejas dan berubah.

Formula kita adalah untuk memiliki sekurang2nya 4 orang direct sponsor yg boleh bergerak. 4 orang ini mungkin datang daripada 20 direct sponsor anda. Mustahil anda ingin memilih 4 orang pelajar terbaik didalam kelas, tetapi bilangan dalam kelas tersebut ada 4 orang sahaja.
TIDAK PERLU ANDA BERHENTI. Teruskan mendaftar orang baru dibawah ID anda sendiri.

Anda sudah sediakan insentif utk direct sponsor anda supaya mereka berusaha mendaftarkan sekurang2nya 4 orang dalam tempoh 8 hari. Itu adalah bentuk bantuan yang sudah memadai.

Jika mereka ingin mencapai apa yg ditargetkan, mereka kena berusaha sendiri. Bukan dengan bantuan anda utk masukkan orang dibawah mereka. JANGAN SESEKALI buat perkara tersebut. Walaupun niat anda utk menolong mereka. Apatah lagi ada niat tamak, nak tolong satu supaya dapat up dua.

Cara itu dinamakan sistem force matrik atau autodownline. Sejarah dalam dunia networking tidak pernah ada program atau bisnes yang berjaya menggunakan kaedah ini. Cara ini atas kertas dan peringkat permulaan nampak cantek, tapi belum pernah terbukti berhasil.

Contohnya, data menunjukkan kalau orang terjun bangun dari tingkat 3, samada mati atau patah kaki, tak perlulah kita buang masa untuk membuktikan yang cara tersebut akan berjaya. Kita bertindak menggunakan data, bukan dengan semangat yg berkobar2 bahawa kalau kita terjun tingkat 3 dengan pakai tuala sahaja, kaki kita tidak akan patah. Kecuali kalau kita nak jual tuala magic, terjun tak mati.
Didalam Tonewow Plus ini ada pangkat tertentu dan juga minima topup bulanan untuk melayakkan anda mendapat komisyen. Sekiranya anda tidak topup minima kelayakkan ini pada bulan tersebut, maka ANDA TIDAK DAPAT KOMISYEN pada bulan tersebut.

LITE/PUSH/NORMAL MEMBER - RM30
Service Centre - RM80
Premium Service Centre - RM80
Branch - RM100
Premium Branch - RM100
Business Partner - RM150
✅ Masukkan dia dalam group wasap Tonewow Plus anda.
✅ Pastikan dia sudah memiliki borang follow-up. Suruh dia isi sendiri, kalau siap borang tersebut dalam tempoh seminggu, dia akan menerima insentif.
✅ Beritahu dia apakah insentif yg akan anda berikan.
Kalau saya terus jawab macam ni:
Boleh tuan. Berapa keping tuan nak beli ya?

Contoh message tersebut:
tonewowplus.lotniaga.com
✅ Cara membuat promosi ke dalam facebook group.




Perkongsian daripada rakan2 baru yg menjalankan bisnes Tonewow Plus ini.
Mari kita dengar apa kata mereka:

TonewowGMA Saya memulakan bisnes Tonewow Plus ini pada bulan November 2019. Saya pun meletakkan target seperti yg disarankan iaitu Bulan1: RM80, Bulan2: RM1,300 dan Bulan3: RM5,000.

Saya bersyukur melepasi target bulan pertama. Komisyen bulan1 (Nov) RM1090.23

Formula yang saya gunakan:
1. Daftarkan Direct Sponsor DS seramai mungkin dan secepat mungkin. Target yang paling SLOW adalah 4 orang dalam seminggu.

2. JANGAN SESEKALI sentuh MNP (Kekal Nombor Lama). Saya sentiasa cakap simkad Tonewow Plus TAK BOLEH KEKAL NOMBOR lama.

3. JANGAN SESEKALI daftarkan sendiri orang baru, semuanya lalu DEC.

4. Ikuti SEMUA arahan dalam website-replika.

tonewowplus.lotniaga.com